Download Lagu Ndx A K A Ft Pjr Undangan Rabi Mp3

NDX A.K.A Ft PJR - Kelingan Mantan Season 2
Nama:NDX A.K.A Ft PJR - Kelingan Mantan Season 2
Duration:03:19
Date:2016-03-04
View:0
Genre:Hiphop Rap
Like:17.2K
Type:Mp3
Bitrate:128kbps
User:EriinStyle99
Source:Soundcloud

Download Lagu NDX A.K.A Ft PJR - Kelingan Mantan Season 2 Mp3

Download Cepat Disini


DOWNLOAD

Deskripsi atau Lyrics Lagu NDX A.K.A Ft PJR - Kelingan Mantan Season 2

Penyanyi : NDX A.K.A Feat PJR
Judul Lagu: Kelingan Mantan Season2

Dek kowe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
Ning nyatane ngapusi cidro ati iki
Netes eluhku mili terus neng pipi
2x

Pancen loro nek kelingan tentang masa lalu
Bayangan memang tak seindah kenyataan di hidupku
Kelingan awale kita ketemu disana
Berduaan bermesraan canda dan tawa

Sumpah janji tresno iki karo kowe
Mugo wae iso langgeng sak lawase
Adek kangmas nyaman kalih panjenengan
Mugo wae tresnoku ora bakal dadi kenangan

Dek kowe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
Ning nyatane ngapusi cidro ati iki
Netes eluhku mili terus neng pipi

Opo iki bukti katresnanmu marang aku
Kowe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu
Rodok suwe wes sesasi ora ngabari
Aku bingung kudu nggoleki kowe nengendi

Yoweslah mungkin iki pancen dalane
Ati iki mung iso ngampet lorone
Bakal tak kenang jenengmu neng masa laluku
Senajan kowe wes gawe cidro ning atiku

Mas pangapurane kanggo awakku
Mergo tresno iki tak direstui ibuku
Aku mblenjani janji cinta kita ini
Lilakno aku kanthi ikhlas ati

Dek kowe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
Ning nyatane ngapusi cidro ati iki
Netes eluhku mili terus neng pipi

Related Lagu Mp3

NDX AKA TERBARU LungsetNDX AKA TERBARU Lungset
Date : 2017-02-12

Most Populer Mp3

TIPE X - MUNGKINKAH DIATIPE X - MUNGKINKAH DIA
Genre : Unknown
View : 7K
D Paspor Jangan PergiD Paspor Jangan Pergi
Genre : Unknown
View : 62.9K
Tipe-X Lagu Ya Ya YaTipe-X Lagu Ya Ya Ya
Genre : Unknown
View : 222.3K
ECKO SHOW - JombloECKO SHOW - Jomblo
Genre : Unknown
View : 370.2K
KAN MENUA - Batas SenjaKAN MENUA - Batas Senja
Genre : Unknown
View : 384K
Maria Shandi - Kupercaya JanjimuMaria Shandi - Kupercaya Janjimu
Genre : Unknown
View : 1.7M
Jihan Audy - Sayang 2Jihan Audy - Sayang 2
Genre : Unknown
View : 276.1K
Alunan Semesta - Tak BertepiAlunan Semesta - Tak Bertepi
Genre : Unknown
View : 12.4K
Special Partner
Bursamp3 | Savelagu | Gudanglagu | Stafaband | Onelagu

Disclaimer . Contact Us